Goede Doelen Week Sint-Oedenrode logo

Goede Doelen Week 2024 gaat alweer de laatste week in

16-04-2024: Goede Doelen Week 2024 gaat alweer de laatste week in

Samen gaan we er weer iets moois van maken. Net zoals vorig jaar, toen de Goede Doelen Week Sint-Oedenrode dankzij de vrijgevigheid van alle inwoners en het harde werk van de vrijwilligers, het prachtige bedrag van € 62,301,04 wist op te halen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als dit bedrag tijdens deze editie geëvenaard of zelfs overtroffen wordt.

Veel mensen hebben alweer een bijdrage gedaan, waar wij natuurlijk ontzettend dankbaar voor zijn. Mensen die hier nog niet aan toe zijn gekomen, geen zorgen. Doneren is nog altijd mogelijk. Tot het einde van de week zelfs. Doneren kan digitaal of contant. Bij digitaal doneren: vergeet de zegel niet te plakken op de deur. Als je contant doneert, komt de collectant weer aan de deur om de enveloppe op te halen.

Voorlopig lijkt het erop dat we tijdens de onthulling van het eindbedrag weer verrast zullen worden met een mooi bedrag. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we het recordbedrag van vorig jaar wederom weten te overtreffen. Toen werd er meer dan € 62.000,00 opgehaald voor de deelnemende goede doelen. Wanneer de Goede Doelen Week voorbij is (zondag 21 april is de laatste dag), worden de contante donaties zorgvuldig nageteld. Dan wordt eerst een voorlopige tussenstand bekend gemaakt. Het eindbedrag zal onthuld worden op zaterdag 11 mei, op de Markt, bij de Kiosk.

Naast doneren, kan je ook nog altijd meedoen met de prijsvraag. De vraag is: wat wordt het eindbedrag van de Goede Doelen Week 2024? De persoon die het dichtst bij het juiste bedrag zit, mag tijdens de bekendmaking van het eindbedrag een speciale Rooise prijs ophalen. Meedoen aan de prijsvraag kan tot 21 april, via de link op onze Facebookpagina of met de link na het doneren.