Goede Doelen Week Sint-Oedenrode logo

Goede Doelen Week Sint-Oedenrode haalt opnieuw recordbedrag op

12-05-2024: Goede Doelen Week Sint-Oedenrode haalt opnieuw recordbedrag op

Goede Doelen Week Sint-Oedenrode haalt opnieuw recordbedrag op.

De inzet van alle vrijwilligers voor de Goede Doelen Week in Sint-Oedenrode en de vrijgevigheid van de Rooienaren, hebben dit jaar opnieuw gezorgd voor een prachtig eindbedrag. Bij de kiosk op de Markt werd op zaterdagochtend 11 mei de opbrengst bekend gemaakt. Een recordbedrag zo bleek, want de teller kwam uit op €66.088,96, bijna 4000 euro meer dan vorig jaar, dat toen ook al een record was. 

Het bedrag werd onthuld onder het toezicht van tientallen geïnteresseerden. Het openingswoord werd gedaan door voorzitter van de stichting Ad de Gouw. Hij blikte terug op de afgelopen maanden, waarin honderden vrijwilligers, van wijkhoofden tot collectanten, hun uiterste best hebben gedaan om van deze editie een ongekend succes te maken.

Aan de aanwezigen die nog geen idee hadden wat het eindbedrag was, werd gevraagd wat ze verwachtten. Dat deze eindstand uit de koker zou rollen, had niemand verwacht. Alhoewel, één iemand had het eindbedrag bijna goed geraden. Ook dit jaar was er weer een prijsvraag, waarbij iedereen kon raden wat de opbrengst zou gaan worden. De winnaar zat er uiteindelijk maar 18 euro naast en kreeg een speciale, ingelijste schets van Adri Frigge als prijs. 

De uiteindelijke onthulling werd met een groot applaus van de aanwezigen gebracht. Een bedrag dat wederom laat zien hoe alle inwoners van Sint-Oedenrode de mouwen opstropen en samen aan de slag gaan om de goede doelen te steunen. Een prestatie waar iedereen trots op mag zijn.