Goede Doelen Week Sint-Oedenrode logo

Eén doel voor ogen; Taakgroep Logistiek

Eén doel voor ogen; Taakgroep Logistiek

Uit wie bestaat deze werkgroep?
De werkgroep bestaat uit ; Henk van Baast, Anton Lathouwers Susanne Scholten, Ria Foolen, Ingrid van Kuijk, Mattle van Schayk, Maria Buiting en Rens Parker.

Wat zijn de taken van deze werkgroep?

Wij als taakgroep logistiek zorgen voor alle materiële zaken van de collecte, zoals de collecte emmers schoonmaken en met stickers beplakken. Brieven vouwen, in envelop doen en bundels ervan maken.  Pakketten samenstellen voor de wijkhoofden, posters verspreiden in Sint-Oedenrode zoals bij winkels, huisartsposten en bij bijvoorbeeld snacksbars. Inventariseren waar de spandoeken kunnen komen te hangen. Verder zorgen we ervoor dat deze spandoeken daadwerkelijk daar komen te hangen, en uiteraard na de Goede Doelen Week weer netjes opgeborgen worden voor gebruik volgend jaar.

Verloopt dit alles volgens planning?

We zitten prima op schema. Een groot deel van alle emmers zijn verzameld en al uitgezocht. Een hele klus, omdat niet elke emmer het juiste formaat had. Hierbij is een systeem bedacht dat nu elke emmer ook bij de juiste deksel past. Ook zijn er nieuwe emmers zijn aangeschaft, een gleuf in de deksel gemaakt zodat de enveloppen erin passen.  In praktijk een hele klus vandaar we andere mensen hiervoor ook benaderd hebben die ons enorm hebben geholpen hiermee.
We hebben dus  deels van het werk uitbesteedt aan het arbeidscentrum voor verstandelijk beperkte mensen. Zij vinden het heel leuk om voor Goede Doel week dit werk te doen. Zij hebben echt een enorme bijdrage geleverd bij Goede Doelen Week.

Met een aantal groepsleden hebben we plekken geïnventariseerd in Sint-Oedenrode voor mogelijke spandoeken. Deze staan zowel op gemeente- als op privé terrein. We zijn dus ook bij inwoners langs geweest om te kijken of we een spandoek mochten ophangen, flyers mogen neerleggen enz.
Eind maart gaan we alle spandoeken ophangen. Ons promotiemateriaal bestaat uit kleinere posters en flyers. De grootste uitdaging moet nog komen: het distrubueren en verspreiden van deze posters en flyers.

Iedereen die door Sint-Oedenrode komt is zich dan bewust van De Goede Doelen Week actie en weten waarvoor de collectanten bij u aan de deur komen.
Hiermee dus komende tijd nog zeker druk mee bezig.