Goede Doelen Week Sint-Oedenrode logo

Eén doel voor ogen; Wijk-indeling en collectanten

Eén doel voor ogen; Taakgroep Wijk-indeling en collectanten

Taakgroep wijk-indeling en collectanten.

Wie zit er in deze werkgroep?
Erwin Steijaert (voorzitter), Paul van de Laar, Christine de Gouw, Dorien de Wit, Gina van der Loo, Lia Geven, Marianne van Aert, Ricky van Kollenburg, Sjaantje Jonkers Sanders (beheerder collecte web).

Wat is jullie taak?
'De taakgroep Wijkindeling en Collectanten heeft binnen de Stichting Goede Doelen Week de taak om van herkenbare wijknamen en wijkindelingen te vormen met logische looproutes waarbij het streven is om collectanten zo veel mogelijk in zijn of haar straat te laten collecteren.  Het is uitdagend om zestien goede doelen te transformeren naar één gezamenlijke collecte.

Hoe verloopt het?
De stappen zijn in mei 2018 gestart'. Wij hebben een unieke taak om een ​​goed functionerend orgaan te zijn. Informatieverstrekking bij het indelen van de wijken en looproutes is Sint-Oedenrode die ingedeeld is in twintig wijken.
Bij de indeling van de wijken is gebruik gemaakt van Collecte Web internet. De volgende stap was het indelen van de wijkhoofden per wijk. De wijkhoofden vervullen een belangrijke rol. Zij kent de wijk en zijn de schakel naar de collectanten. De laatste stap is per wijk de looproutes indelen en deze koppelen aan de aangemelde collectanten.
Door gebruik te maken van Collecte Web kunnen we de looproutes en naam / adres van eenvoudig  printen.

Willen jullie verder nog iets kwijt?
Sint-Oedenrode is ingedeeld in 20 wijken en 248 looproutes. De collectanten bezoeken 8450 huishoudens. Door dit opzet is de Goede Doelen Week klaar voor de toekomst.

3 maart 2019