Goede Doelen Week Sint-Oedenrode logo

Goede Doelen Week met loterij dankzij ondernemers

Goede Doelen Week met loterij dankzij ondernemers

In de week van 7-13 april komen de vrijwilligers van de Goede Doelen Week (GDW) bij u aan de deur. Ze halen dan uw bijdrage op voor alle doelen die u wilt steunen. Informatie over alle goede doelen vindt u in de enveloppe die u ontvangen heeft of nog ontvangt. Ook op de website www.goededoelenweeksintoedenrode.nl kunt u nog eens alles rustig nalezen.

Dit jaar maakt u ook nog eens kans op een leuke prijs. Dankzij verschillende ondernemers kan de stichting namelijk de collecte houden met een loterij. Zo levert de GDW u niet alleen een warm gevoel op, maar misschien ook nog een mooie prijs!

Veel ondernemers uit Sint-Oedenrode dragen de GDW een warm hart toe. Ze hebben hun betrokkenheid getoond door diverse producten en cadeaubonnen beschikbaar te stellen. Op die manier kan de collecte u ook nog onverwacht u ook nog iets leuks opleveren. Zo ziet u maar... samen loont! Wilt u ook in aanmerking komen voor een van deze prijzen? Vul dan de coupon in die u kunt vinden in de MooiRooi krant en stop deze samen met het invulformulier en uw bijdrage in de envelop. Wie weet.... misschien bent u wel een van de gelukkigen.

Op maandag 15 april 2019 om 16.45 uur wordt de trekking van de loterij gehouden in Odendael. Op paaszaterdag (20 april) wordt om 10.00 uur de voorlopige opbrengst van de collecteweek bekendgemaakt in de kiosk op de markt. Ook de prijzen van de loterij worden dan uitgereikt. Winnaars worden van tevoren op de hoogte gesteld.

 

Tekstvak: Antwoordcoupon GDW
Ik steun de Goede Doelen Week en doe mee aan de loterij
Naam: ………………………………………………………………………………………………………………………………………….…….
Tel.nr.: …………………………………………………………………………………………
E-mail: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….