Goede Doelen Week Sint-Oedenrode logo

Arbeidscentrum Lunetzorg helpt Goede Doelen Week Sint- Oedenrode

Arbeidscentrum  Lunetzorg helpt Goede Doelen Week Sint- Oedenrode

Het drukwerk voor de Goede Doelen Week is klaar! Maar voordat de collectant bij u langs komt in de week van 30 maart t/m 3 april moet er nog veel werk worden verzet. De 10.000 collecte-enveloppen moeten worden gevuld met een uitlegbrief en een invulformulier voor uw donaties. Deze intensieve logistieke operatie wordt mede uitgevoerd door Stichting Lunetzorg De Wisselstroom te Hapert.

Welke relatie heeft Stichting Lunetzorg met de Goede Doelen Week?

Stichting Lunetzorg is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Op het arbeidscentrum “De Wisselstroom” worden voor bedrijven allerlei arbeidsmatige werkzaamheden uitgevoerd in de vorm van dagbesteding. Rens Parker, voorzitter van de taakgroep Logistiek van de GDW, werkt bij de Stichting als begeleider en heeft deze klus ingebracht.


Gestructureerde aanpak! 

In het arbeidscentrum worden de werkzaamheden uitgezet in eenvoudige stappen. De eerste stap is het vouwen van de brieven en de invulformulieren. Daarna volgt het samenvoegen van de brief met het formulier. En in de laatste stap worden beiden in de enveloppe gestopt. De werkzaamheden vergen enige nauwkeurigheid want een foutje is zo gemaakt. De cliëntmedewerkers doen deze werkzaamheden heel graag en leveren op deze manier een maatschappelijke bijdrage.


Bedanktaart voor de ondersteuning

Woensdag 12 februari hebben bestuursleden van de taakgroep PR Communicatie een bezoek gebracht aan het arbeidscentrum te Hapert. Zij kregen een rondleiding en toelichting op de werkzaamheden die worden uitgevoerd voor de Goede Doelen Week Sint-Oedenrode. Als bedankje voor de werkzaamheden had de taakgroep voor alle medewerkers en begeleiders een heerlijke taart van Bakkerij van Doorn meegenomen die met smaak tijdens de koffiepauze werd opgegeten.

Samen Loont!

21-2-2020