Goede Doelen Week Sint-Oedenrode logo

De Goede Doelen Week 2022.. weer een grandioos succes!

De Goede Doelen Week 2022.. weer een grandioos succes!

In aanwezigheid van een aantal wijkhoofden, collectanten en ‘ambassadeurs’ van de GDW, werd op zaterdag 7 mei op de Markt met gepaste trots de opbrengst van de GDW 2022 door Ad de Gouw (voorzitter van de GDW) bekendgemaakt.

Dit jaar werd er door de vele vrijwilligers weer ruim €54.000 opgehaald, die straks nog verdeeld gaan worden over de 19 deelnemende Goede Doelen. En er komen nog steeds wat donaties binnen.

‘Een netwerk verbindt, een gemeenschap bekommert’. Da’s kenmerkt nou precies de GDW in Sint Oedenrode: het netwerk… de vele vrijwilligers en trouwe collectanten, vaak vanuit de oorspronkelijke afzonderlijke goede doelen nog steeds actief, én de gemeenschap …. de inwoners van Sint-Oedenrode, die met hun betrokkenheid  weer laten zien dat men iets voor elkaar over heeft. Zonder hen, en zonder U, was dit resultaat niet mogelijk geweest. ‘Samen loont!

Wat zal kleine Mette, die haar eigen spaarcentjes heeft gegeven ‘voor de mensen die het noodig hebben’ (zie foto) blij zijn dat er nog zoveel andere mensen uit Sint-Oedenrode weer gul hebben gegeven. Dit jaar vooral ook digitaal, maar daarnaast was het ook mogelijk om middels de bekende envelop contant te geven.

Wordt 2023 ook weer zo’n fantastisch collectejaar? Natuurlijk want Rooi flikte het ook dit jaar weer, en dat zal volgend jaar niet anders zijn.

Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest, dan kunt u alsnog een bijdrage  doen: dat kan via rekeningnummer: NL 91 RABO 0332 0801 30 t.n.v. Stichting Goede Doelen Week Sint-Oedenrode.