Goede Doelen Week Sint-Oedenrode logo

Het record-eindbedrag is bekend!

13-5-2023: Het record-eindbedrag is bekend!

Het Kerkplein stond op zaterdagochtend in het teken van de bekendmaking van het eindbedrag van de Goede Doelen Week. Onder het toeziend oog van tientallen mensen werd het recordbedrag van €62.092,04 onthuld.

Voorzitter Ad de Gouw sprak allereerst alle betrokkenen toe en bedankte ze voor vijf jaar Goede Doelen Week. “Zonder de inzet van onze werkgroepen en collectanten, maar ook de Rooise inwoners die gul blijven geven, hadden we van de Goede Doelen Week nooit dit succes kunnen maken”, vertelde Ad trots.

Ook de winnaar van de prijsvraag werd bekend gemaakt. Dat was Mario Korsten, die hiermee een unieke schets van de Rooise kunstenaar Adri Frigge mocht ontvangen. Deze schets is tevens gebruikt voor het ontwerp van de bedankkaartjes die alle vrijwilligers nog zullen ontvangen  

Martin van Hastenberg, voorzitter van de taakgroep collectanten kondigde het eindbedrag van €62.092,04 aan, een recordbedrag dat zorgt voor een passende en feestelijke afsluiting van het eerste lustrumjaar. De feeststemming bleef daarna nog een tijd aanwezig, mede dankzij de muziek van De Narretuuters.

Stichting Goede Doelen Week Sint-Oedenrode wil alle vrijwilligers en collectanten nog een keer speciaal bedanken voor het succes van deze editie van de GDW. Daarnaast willen we Adri Frigge bedanken voor de prachtige schets van de Rooise skyline en Blaaskapel De Narretuuters voor het sfeervolle optreden tijdens deze ochtend
.